Skip to main content

Administratief centrum Moerkerke

21/06/2021 om 10u

Investeer mee!

Enkel inwoners van Damme die nog geen coöperant zijn van Beauvent kunnen een aandeel kopen.

Door samen te investeren in hernieuwbare energie en energie-efficiëntie bouwen we verder aan een leefbare toekomst.

Kapitaalsoproep

Investeer mee in de zonne-installatie op het dak van AC Moerkerke


Bovenop de daken van het administratief centrum in Moerkerke installeert Beauvent 39 zonnepanelen. De opgewekte stroom wordt voor 70% ter plaatste verbruikt. 

Om deze zonne-installatie van 15 kWp mogelijk te maken lanceren we een kapitaalsoproep bij de inwoners van Damme, zij kunnen mee-investeren en zo meegenieten van de opbrengst van onze projecten. 

Deze kapitaaloproep loopt voor een totaalbedrag van € 150.000 en wordt aangewend voor 2 projecten: voor het AC Moerkerke en de stelplaats van De Lijn in Oostende. Enkel mensen die nog geen aandelen van Beauvent bezitten kunnen 1 aandeel (€ 250) kopen.

In de toekomst verwachten we nieuwe kapitaalsoproepen, dan krijgen onze bestaande coöperanten de mogelijkheid om extra aandelen te kopen.

Lees meer over aandelen kopen bij Beauvent
Referentieprojecten

Onze ervaring in zon

Beauvent realiseerde gelijkaardige projecten in Diksmuide, Kortrijk, Kuurne, Gent, Geraardsbergen, Wervik, Waregem en Menen. We plaatsten installaties op daken van bedrijven, zwembaden, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, gemeentehuizen,...

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.