BeauVent is gestart met de bouw van twee nieuwe windturbines in Bornem

Onze windturbines in Bornem beginnen vorm te krijgen. In oktober werd gestart met de voorbereidende grondwerken zoals de aanleg van het kraanplatform en een tijdelijke toegangsweg. Deze werken dienen als voorbereidingen voor de komst van de paalfunderingsmachine. De bouwput met het nodige ijzervlechtwerk is voorzien voor het einde van het jaar.

Lees meer

Aanbouw wkk-centrale Brugge

Net voor Kerst 2018 begonnen we te bouwen aan de wkkcentrale in Brugge. Na sloopwerken, voorbereidingen en stevige paalfunderingen gaat het nu snel de hoogte in. De 15 m hoge betonkolommen rijzen boven de omliggende gebouwen uit. De betonplaat van de eerste verdieping is uitgehard.

Lees meer

Vacature: projectontwikkelaar – business developer

Als projectontwikkelaar spot je opportuniteiten in de markt en ontwikkelt die creatief tot projecten waarin BeauVent kan investeren. Je legt hiervoor de nodige contacten bij bedrijven en openbare besturen om projecten rond zon, wind, WKK of warmtenetten te realiseren. Je krijgt hierbij technische ondersteuning van onze projectleiders.

Lees meer

Vacature: Onderhoudstechnicus WKK & warmtenetten

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de wkk-portfolio van BeauVent. Dankzij jou beschikken we over betrouwbare WKK’s ,die onze klanten van duurzame energie voorzien. Je plant onderhoudsbeurten in en volgt de werken op. Je voert zelf interventies uit, ook buiten de normale werkuren. 

Lees meer

BeauVent in 'ondernemers'

Frédéric Haghebaert, onze nieuwe algemeen directeur, vertelt in het tijdschrift van Voka over een groeiend en bloeiend BeauVent!

Lees meer

Pages