Vacature technisch/commercieel medewerk(st)er energie

Ben je een teamspeler (v/m/x) die gemotiveerd is om vernieuwende technische projecten en concepten uit te werken
die ervoor zorgen dat onze klanten minder verbruiken, efficiënter energie produceren en hun energie zo hernieuwbaar mogelijk opwekken?
Dan is deze vacature iets voor jou.

Lees meer

Focus wtv - BeauVent haalt maar liefst 1,5 miljoen euro op

Focus Wtv: "1,5 miljoen euro ophalen in een halve dag. Dat is wat de energiecoöperatie BeauVent uit Diksmuide, die investeert in duurzame energie, heeft klaargespeeld."

Lees meer

Warmtenet Oostende van start

Een groot deel van de buizen worden deze week geleverd en zullen langsheen het tracé uit gereden worden. Volgende week starten de laswerken.

Alle informatie over het warmtenet Oostende op www.warmtenetoostende.be

Lees meer

Warmtenet Oostende op Focus Wtv

We zetten onze schouders onder de 2020 doelstellingen en bouwen een warmtenet in Oostende!

Vanaf 10 oktober kan jij ook mee-investeren in dit warmtenet. Minister Bart Tommelein heeft alvast beloofd om 4 aandelen aan te kopen en ons project te steunen.Bekijk het fimpje op Focus Wtv:

Lees meer

Nieuwe kapitaalsoproepen

We roepen onze vennoten op om mee te investeren in het warmtenet Oostende en de stookplaats van het woonzorgcentrum Avondrust te Varsenare. Bovendien investeren we in 500 kWpiek aan zonne-installaties in Kuurne.

De oproep om mee te investeren start op 10 oktober om 10u.
Elke vennoot kan bijkopen tot hij/zij voor maximaal 5.000 euro aan aandelen bezit. We sturen vooraf nog een nieuwsbrief naar alle vennoten met de nodige gegevens en de juiste links om via de website in te tekenen.

Lees meer

Pages