Nieuwe kapitaaloproep - 4 miljoen euro | 16 000 aandelen

Investeer mee in energiebesparing en hernieuwbare energie. Bouw met BeauVent aan een groene en duurzame toekomst.

De coöperatie BeauVent presenteert enkele nieuwe duurzame energieprojecten. Het gaat om doordachte investeringen die voor een aanzienlijke energiebesparing en minder CO2-uitstoot zorgen. Bij onze plannen houden we zoals altijd rekening met een fair dividend voor onze vennoten. Aandelen kopen kan op maandag 18 maart vanaf 10 uur.

 

Lees meer

Info-avonden nieuwe projecten Brugge en Oostende

Info-avonden voor vennoten in Brugge en Oostende:
Nieuwe investeringen van BeauVent

Een geïnformeerde vennoot is veel waard voor BeauVent. Daarom plannen we infomomenten in Brugge en Oostende waarop we onze nieuwe projecten uitgebreid presenteren. Om deze investeringen te financieren, starten we op maandag 18 maart om 10 uur een kapitaalsoproep van 4 miljoen euro die we ook zullen toelichten. Er volgt voor de kapitaalsoproep nog een nieuwsbrief.

Lees meer

BeauVent voert klimaatactie óp scholen

Scholieren trekken massaal de straat op voor meer klimaatactie. Ondertussen is er veel werk op school. Letterlijk: eróp. Veel daken van scholen zijn immers geschikt voor zonnepanelen. BeauVent investeert in Klimaatscholen2050 en stapt met de klimaatbewuste jongeren, hun ouders en grootouders mee. We geven scholen de kans om moeiteloos hun energieverbruik te vergroenen.

Lees meer

We bouwen 2 windturbines in Bornem

Coöperatie BeauVent maakt haar naam waar! We investeren in 2 windturbines dicht in de buurt van onze WKK in Bornem. Een deel van de stroom leveren we ter plaatse en de rest komt via injectie op het net. De landmeter deed al zijn werk en de bouw start in de komende maanden. We hopen in december 2019 stroom te leveren.

Lees meer

BeauVent laat Gistfabriek energie sparen met WKK

DuPont Bioindustries - Brugge


Na enkele jaren projectontwikkeling zijn we net voor Kerst 2018 begonnen aan de bouw van een wkk-centrale bij DuPont in Brugge. Een gasmotor van 5 m hoog en 12 m lang - een echt beest! - zal op efficiënte wijze stoom en stroom  produceren. Met de restwarmte zullen we zuiver proceswater kunnen bereiden. De installatie kost om en bij de 7,5 miljoen euro en moet tegen zomer 2020 klaar zijn. Ze zal dan evenveel energie besparen als het gasverbruik van een groot dorp.

Lees meer

Pages