Skip to main content
Cadeau Beauvent

Geef je een aandeel van Beauvent cadeau? Chapeau!

Verras een goede vriend, ploeggenoot, collega, kleinkind, neef of buur met een mooie investering in een duurzame toekomst! Zo dragen ze via jou bij aan zonne-, warmte- of windprojecten die groene stroom leveren aan overheidsgebouwen, bedrijven en wel duizenden gezinnen. Daarnaast krijgt de ontvanger elk jaar een mooi dividend: werkelijk the gift that keeps on giving.

Maar er is meer!

Vanaf dit jaar kan je je cadeau opvrolijken met een cadeaukaart, totebag, slabbetje en/of Dopper drinkfles van Beauvent. Deze artikelen worden gemaakt door Schrijfbaar, een werkproject voor volwassen mensen met autisme, die graag creatief en kwaliteitsvol aan de slag gaan. Zij verzorgen ook de verpakking en verzending.

 

Overzicht cadeautjes
 

Hoe gaat dit in zijn werk? 
•    Vul het webformulier in en geef een aandeel cadeau op naam van de ontvanger.
•    Na jouw aankoop klik je verder naar het bestelformulier.
•    Kies één of meerdere extra items.
•    Betaal via overschrijving
•    Zodra de bestelling is afgerond, gaat Schrijfbaar aan de slag om alles feestelijk in te pakken en te versturen.

 

Opgelet!

Schrijfbaar is een slow shop! Hou dus rekening met een levertermijn van 1 tot 2 weken. Alles sneller in huis hebben? Haal gerust je items af in hun winkel vlakbij Brugge. Haast je wel om dit nog voor de kerstvakantie te doen, aangezien ze dan gesloten zijn. Erna kan uiteraard ook.

Adres winkel: Schrijfbaar (vzw De Kade), Beisbroekdreef 12, 8200 Brugge

Wij werken met een beperkte oplage: enkel wanneer de voorraad op is, worden nieuwe items gedrukt. De levertijd loopt in dat geval op tot zo’n 3 weken - je krijgt hiervan zeker een melding op het webformulier. 
 

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.