Skip to main content
Niko Deprez
Beheer coöperatie

We stellen graag Niko Deprez voor!

Twintig jaar geleden deelden enkele gezinnen uit de Westhoek, waaronder het gezin van Niko, het idee om met minder energie een volwaardig bestaan te leiden zonder aan luxe in te boeten. Ze droomden van zonnepanelen op hun dak en een windmolen in de tuin. Een kleine windturbine bleek niet rendabel genoeg en daarom maakten ze gelijkgestemden warm om mee te investeren in grotere windturbines. Hun grote droom werd werkelijkheid en de coöperatie Beauvent zag het levenslicht.

Twintig jaar later is Niko nog steeds onmisbaar. Hij stond tot vorig jaar aan het roer van Beauvent, maar ook vandaag neemt hij nog een groot deel van de boekhouding en het beheer van de coöperatie op zich. Daarnaast verdedigt hij de belangen van hernieuwbare energiecoöperaties in Vlaanderen via REScoop Vlaanderen.

Niko is een echt familieman, met maar liefst 7 kinderen en 3 kleinkinderen is het ten huize Deprez altijd een gezellige drukte. In de zomer verlaten ze de Westhoek en vind je hen enkele weken in het Zuiden van Frankrijk.

We zijn blij dat je in ons team zit Niko! 

 

Contact Info

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.