Kapitaaloproep 18 maart 2019

BeauVent zet een bedrijvig jaar in met ferme investeringen in windenergie, warmtekrachtkoppeling en zonne-energie. Hiervoor is een fikse kapitaalsverhoging nodig. Op 18 maart vanaf 10 uur start een kapitaaloproep van 4 miljoen euro. Iedereen kan dan intekenen op maximaal 20 aandelen van 250 EUR, dus voor een totaal van 5000 EUR per persoon. Wie al aandelen bezit, kan bijkopen tot hij of zij in totaal 25 aandelen bezit.
 

TEKEN HIER IN OM MEE TE INVESTEREN


Doordat BeauVent cvba in een periode van 12 maanden voor meer dan 500 000 euro aan aandelen te koop stelt, moet bij deze oproep een informatienota worden gevoegd.

Hieronder vindt u de volledige informatienota en de bijlagen:

 
Haal meer uit je spaargeld: zet het in voor hernieuwbare energie en energiebesparing.

Via de coöperatie BeauVent investeer je mee in windturbines, zonne-installaties, warmtekrachtkoppeling en nu ook in een warmtenet. Als vennoot ben je rechtstreeks mede-eigenaar van de installaties.
BeauVent haalt enkel kapitaal op als dit nodig is voor de financiering van nieuwe projecten.
Momenteel kan enkel wie nog geen vennoot is, een aandeel kopen.
Aandelen bijkopen kan bij een nieuwe kapitaalsoproep. 
 

Een fair dividend voor jouw aandeel in een leefbare toekomst

De coöperatie BeauVent is een erkende coöperatie en mag jaarlijks een dividend van maximaal 6% uitkeren. BeauVent heeft sinds 2005 jaarlijks 6% dividend uitgekeerd aan de vennoten. Het dividend voor het voorgaande jaar wordt telkens vastgelegd door de Algemene Vergadering op basis van de jaarcijfers.

Bij het berekenen van investeringen houdt BeauVent altijd rekening met de langetermijndoelstelling om 6% dividend te kunnen uitkeren.

Een aandeel van BeauVent cvba is een risicobelegging. Dividenden uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.