Vacature: projectontwikkelaar – business developer

BeauVent is een hernieuwbare energiecoöperatie die investeert in zon, wind, warmtekrachtkoppeling en warmtenetten. We groeien momenteel sterk in projecten, medewerkers en coöperanten. Om die groei op te vangen, zijn we op zoek naar versterking van ons team. 

De komende jaren moet er nog bijzonder veel hernieuwbare-energieproductie gerealiseerd worden in Vlaanderen en België. Dat betekent meer projecten, die bij voorkeur door energiecoöperaties als BeauVent gerealiseerd worden. Om die projecten te identificeren, zijn we op zoek naar een projectontwikkelaar.

Lijkt dit iets voor jou? Lees dan even verder.

 
Jobomschrijving

Als projectontwikkelaar spot je opportuniteiten in de markt en ontwikkelt die creatief tot projecten waarin BeauVent kan investeren. Je legt hiervoor de nodige contacten bij bedrijven en openbare besturen om projecten rond zon, wind, WKK of warmtenetten te realiseren. Je krijgt hierbij technische ondersteuning van onze projectleiders.

Je bent vertrouwd met de energiemarkten en onderschrijft de transitie naar hernieuwbare energie volmondig. Je gelooft sterk in de meerwaarde van energiecoöperaties en bent in staat om deze boodschap overtuigend uit te dragen.
 


Profiel
  • Masterdiploma of bachelor gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent vertrouwd met de energiewereld. Je weet wat kWh, DNB, hoog-en laagspanning betekent. Kennis van PV, wind, WKK of warmtenet projecten is zeker een meerwaarde.
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en vlot in de omgang, een geboren netwerker.
  • Je bent een teamplayer die efficiënt en correct kan werken en samen met de projectleiders je opportuniteit weet te realiseren.
  • Je hebt een gezonde honger naar kennis, volgt nieuwe ontwikkelingen op in de markt en leert graag bij.
  • Je hebt al minstens een 2-tal jaar ervaring in een commerciële rol. 
  • Rijbewijs B.
  • Als je niet op de baan of op locatie bent, zul je voornamelijk in ons kantoor in Oostende vertoeven.

 
Wat kunnen wij je bieden?

Onze loonvoorwaarden zijn marktconform (loonstudie uitgevoerd in 2018) en omvatten ook extralegale voordelen zoals flexibele uren, collectieve bonus, maaltijd- en ecocheques, laptop en gsm abonnement en een km-vergoeding of vergoeding voor openbaar vervoer. We zorgen voor de juiste opleiding(en) en stages.

Je maakt bovendien deel uit van een gepassioneerd team in de wereld van hernieuwbare energie. We ontwikkelen zon, wind en WKK-projecten met burgerkapitaal. Je bouwt mee aan het coolste warmtenet van Vlaanderen en maakt deel uit van een warm bedrijf dat zorgt voor zijn collega’s. Je kunt bij ons je steentje bijdragen tot een duurzamere en gezondere wereld.

 

Heb je interesse? 

Stuur ons vóór 13 december je CV en motivatiebrief op info@beauvent.be en geef aan waarom jij onze gedroomde kandidaat bent. Wij zorgen voor een snelle opvolging.