Skip to main content
onderhoudstechnicus bij beauvent

Vacature: Onderhoudstechnicus WKK & warmtenetten

BeauVent is een hernieuwbare energiecoöperatie die investeert in zon, wind, warmtekrachtkoppeling en warmtenetten. We groeien momenteel sterk in projecten, medewerkers en coöperanten. Om die groei op te vangen, zijn we op zoek naar versterking van ons team. Meer bepaald iemand met kennis en ervaring in warmtekrachtkoppeling en warmtenetten. Lijkt dit iets voor jou? Lees dan even verder.

 
Jobomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de wkk-portfolio van BeauVent. Dankzij jou beschikken we over betrouwbare WKK’s ,die onze klanten van duurzame energie voorzien. Je plant onderhoudsbeurten in en volgt de werken op. Je voert zelf interventies uit, ook buiten de normale werkuren. 

Je staat in voor opvolging en onderhoud van warmtenet Oostende. Dat houdt in dat je de goede werking van het warmtenet in goede banen leidt, dat je proactief onderhoud inplant en herstellingen opvolgt. Je controleert warmteafgiftestations bij bestaande klanten en volgt de aansluiting van nieuwe klanten op.
 


Profiel
  • Bachelor elektromechanica of gelijkwaardig. 
  • Ervaring met onderhoud aan WKK (of grote) motoren is vereist.
  • Je bent een enthousiaste kracht en vlot in de omgang; een teamplayer die efficiënt en correct kan werken.
  • Je bent een analytische plantrekker: je volgt de warmteportfolio nauwgezet op en beslist over interventies. Je pakt de zaken aan met beide handen, zodat onze klanten op beide oren kunnen slapen.
  • Je bent punctueel en nauwkeurig: je streefdoel is een hoge beschikbaarheid van de WKK’s. Je volgt nauwkeurig op en anticipeert tijdig om stilstanden te vermijden.
  • Samen met andere collega’s maak je deel uit van een pool voor wachtdiensten buiten de normale werkuren tegen correcte voorwaarden.
  • Je hebt al minstens een 2-tal jaar ervaring. 
  • Je werkt steeds volgens de veiligheidsinstructies.
  • Rijbewijs BE, attest vorkheftruckbestuurder en VCA-attest zijn pluspunten. 
  • Als je niet op de baan of op locatie bent, zul je voornamelijk in ons kantoor in Oostende vertoeven.

 
Wat kunnen wij je bieden?

Onze loonvoorwaarden zijn marktconform (loonstudie uitgevoerd in 2018) en omvatten ook extralegale voordelen zoals flexibele uren, collectieve bonus, maaltijd- en ecocheques, laptop en gsm abonnement en een km-vergoeding of vergoeding voor openbaar vervoer. We zorgen voor de juiste opleiding(en) en stages.

Je maakt bovendien deel uit van een gepassioneerd team in de wereld van hernieuwbare energie. We ontwikkelen zon, wind en WKK-projecten met burgerkapitaal. Je bouwt mee aan het coolste warmtenet van Vlaanderen en maakt deel uit van een warm bedrijf dat zorgt voor zijn collega’s. Je kunt bij ons je steentje bijdragen tot een duurzamere en gezondere wereld.

 

Heb je interesse? 

Stuur ons je CV en motivatiebrief op info@beauvent.be en geef aan waarom jij onze gedroomde kandidaat bent. Wij zorgen voor een snelle opvolging. 

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.