Nieuwe kapitaalsoproepen

We roepen onze vennoten op om mee te investeren in het warmtenet Oostende en de stookplaats van het woonzorgcentrum Avondrust te Varsenare. Bovendien investeren we in 500 kWpiek aan zonne-installaties in Kuurne.

De oproep om mee te investeren start op 10 oktober om 10u.
Elke vennoot kan bijkopen tot hij/zij voor maximaal 5.000 euro aan aandelen bezit. We sturen vooraf nog een nieuwsbrief naar alle vennoten met de nodige gegevens en de juiste links om via de website in te tekenen.


Warmtenet Oostende

Met de ondertekening van het contract voor warmtelevering met de Oostendse verbrandingsoven IVOO komt ons warmtenet in de uitvoeringsfase. We starten de eerste fase van de werken rond eind oktober 2017. Het gaat om de aanleg van het stuk van de Zandvoordestraat tot aan het AZ Damiaan. In het voorjaar 2018 trekken we dit dan door naar IVOO.

Na de zomer 2018 kunnen we de eerste warmte leveren.De totale investering bedraagt 2,8 miljoen euro. We krijgen voor dit deel van het traject 1 miljoen euro steun van het VLAIO. We zoeken nog financiering door vennoten voor een bedrag van 1 miljoen euro of 4 000 aandelen van 250 euro.

Lees meer


Nieuwe stookplaats in rusthuis Varsenare

BeauVent zoekt ook financiering voor de vernieuwing van de stookplaats van woon- en zorgcentrum Avondrust te Varsenare. We zullen de nieuwe installaties ook beheren en gedurende 10 jaar warmte en stroom leveren.
De totale investering bedraagt 400 000 euro en we zoeken voor 250 000 euro of 1 000 aandelen financiering door vennoten.

Lees meer