Bespaar op uw energiefactuur met energieID.be.

BeauVent en energieID.be werken samen om de vennoten te helpen om hun energieverbruik te verminderen. EnergieID.be is een online platform waarop je vlot je energieverbruik kunt bijhouden en vergelijken. Wie de energiemeters opvolgt, krijgt inzicht en gaat gegarandeerd minder verbruiken. Op termijn stabiliseert het verbruik zich op een zuinig niveau.

Vennoten van BeauVent kunnen zich inschrijven voor de BeauVent-groep van energieID. Als je dit doet, geef je toestemming om de de ingevoerde gegevens te delen met BeauVent. BeauVent wil deze cijfers gebruiken om een beeld te krijgen van het energieprofiel van zijn vennoten. Deze data wordt uiteraard anoniem verwerkt en niet openbaar gemaakt.

 

Eerste trouwe gebruikers kregen beloning.

Alle vennoten die het voorbije jaar trouw hun energiecijfers hebben ingevuld, weten sinds kort dat ze gelukkige winnaars zijn. Om hun motivatie te belonen, schenkt BeauVent hen een waardebon van 49€ op www.bespaarbazaar.nl, Dit is een internetwinkel voor energiebesparende producten. Wees eens nieuwsgierig en ontdek op hun website handige tools om geld en energie te besparen. Maar vooral: schrijf je in op www.energieid.be!