Skip to main content

Vacature projectontwikkelaar Warmtenet

Vacature (voltijds)

Bouw mee aan Warmtenet Oostende!


Sinds 2017 bouwt burgercoöperatie Beauvent aan een CO2-neutraal warmtenet in Oostende. Op die manier halen we gebouwen van het gas en zorgen we voor duurzame verwarming in Oostende. Intussen zijn tientallen bedrijven, publieke gebouwen en appartementsgebouwen aangesloten. Wil jij mee bouwen aan ons warmtenet, lees dan zeker verder!

Jouw functie


Als projectontwikkelaar warmtenet ben je hét aanspreekpunt voor Warmtenet Oostende. Je onderhoudt contacten met de Stad, lokale bedrijven en organisaties. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten. Dat zijn bestaande appartementsgebouwen, nieuwbouwprojecten, bedrijven en stadsgebouwen. In je opdracht krijg je technische ondersteuning van onze projectleiders.

Je onderschrijft de transitie naar hernieuwbare energie volmondig. Je gelooft sterk in de meerwaarde van energiecoöperaties en bent in staat om deze boodschap overtuigend uit te dragen. Vertrouwd zijn met energie of technieken is zeker een meerwaarde.

 

Jouw ideale profiel

 • Je beschikt over een Master of Bachelordiploma.
 • Je bent vertrouwd met de energiewereld. 
 • Je bent sterk communicatief zowel in het Nederlands als in het Engels en hebt een vlotte pen.
 • Je kunt goed overweg met MS Office.
 • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en bent vlot in de omgang, een geboren netwerker.
 • Je bent nieuwsgierig, leert graag bij en volgt de nieuwste ontwikkelingen in de markt.
 • Je bent een teamplayer die efficiënt en nauwkeurig kan werken en samen met je collega’s boeiende projecten weet te realiseren.
 • Je hebt al minstens een 5-tal jaar ervaring in een commerciële rol.
 • Je voelt je comfortabel in onderhandelingen met personen op C-level niveau.
 • Hoewel de meeste verplaatsingen per fiets mogelijk zijn, beschik je bij voorkeur over een rijbewijs B.
 • Je uitvalsbasis is ons kantoor in Oostende. 

Wie zijn we?

Beauvent is een hernieuwbare energiecoöperatie, gebaseerd in Oostende. Met 13 enthousiaste medewerkers maken wij elke dag actief werk van de energietransitie. De voorbije jaren realiseerden we zo al meer dan 200 zonne-installaties, 5 windturbines, 6 warmtecentrales en 1 warmtenet.


Samen met 9000 burgers haalden we hiervoor meer dan 18 miljoen euro op!

 

 

Ons aanbod

We zijn een dynamisch en warm team van 13 geëngageerde medewerkers. We hanteren een vlakke organisatie met veel flexibiliteit om je work-life balance in evenwicht te houden. Flexibele werkuren en thuiswerk zijn daarbij vanzelfsprekend. Je werkt daarnaast in een filevrije omgeving.

 

Je krijgt de ruimte en vrijheid voor persoonlijke groei en ontplooiing. Wij zorgen voor de juiste opleiding(en) waar nodig.

 

Onze loonvoorwaarden zijn marktconform met zowat alle beschikbare extralegale voordelen zoals vakantiegeld en 13de maand, een collectieve bonus, maaltijd- en ecocheques, laptop en gsm-abonnement, verzekeringen (hospitalisatie & pensioen) en een km-vergoeding of vergoeding voor openbaar vervoer. 

 

Je maakt kennis met de fascinerende wereld van hernieuwbare energie. Wij ontwikkelen zon, wind en WKK-projecten met burgerkapitaal én bouwen aan het coolste Warmtenet van Vlaanderen. Bij ons draag je dus absoluut je steentje bij tot een duurzamere toekomst.

Interesse?


Stuur ons je CV en een korte toelichting op info@beauvent.be en geef aan waarom jij onze gedroomde kandidaat bent.
Wij zorgen voor een snelle opvolging. 

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.