Update: De lopende oproepen worden afgesloten in afwachting van een grotere oproep naar aanleiding van nieuwe projecten in de komende maand.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe oproep van BeauVent?
Bezorg ons je e-mailadres en wij houden je verder op de hoogte.

 

Wist je dat het OCMW van Geraardsbergen en BeauVent cvba voluit de kaart van de zonne-energie trekken? 

Het OCMW van Geraardsbergen selecteerde 3 zorgcentra met een groot elektriciteitsverbruik om er zonnepanelen op te installeren. Het OCMW van Geraardsbergen hoeft zelf niet te investeren, dat doet de energiecoöperatie BeauVent samen met de inwoners van Geraardsbergen en haar vennoten. Zo kan het OCMW genieten van de goedkopere lokale zonnestroom, zonder zelf te moeten investeren. 

Dit project kadert binnen het actieplan  ‘Geraardsbergen Energieneutraal’ van de stad Geraardsbergen en maakt deel uit van het klimaatplan ‘Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen’.

Het gaat om een project van ongeveer 370 kWp of 1300 panelen waarmee jaarlijks meer dan 340.000 groene kWh zullen geproduceerd worden. Dit komt overeen met het jaarlijks elektriciteitsverbruik van 100 gezinnen!

De bouw van de installaties is gepland voor het voorjaar 2019. 

Bij vragen over investeren in BeauVent of het zonneproject in Geraardsbergen, kunt u terecht op 058/29 90 29 of info@beauvent.be.