Skip to main content

Digitale algemene vergadering 2021

Algemene vergadering 2020

De algemene vergadering begint stipt om 14u en zal tot 16u duren.

Hoe gaat deze digitale vergadering in zijn werk?

 1. Morgen kan je vanaf 13u45 via de knop rechts naar onze online streaming gaan. Je kan dan inloggen met de gegevens die je kan vinden in de jouw toegestuurde mail.
   
 2. Tijdens de algemene vergadering zal je een spreker en een presentatie te zien krijgen. Op een aantal momenten zal je ook digitaal kunnen stemmen. Je kan stemmen door 'ja', 'nee' of 'onthouding' aan te klikken. 
  Let op: de pagina waarop je je stem kan uitbrengen zal openen in een nieuw tabblad.
   
 3. Het is ook mogelijk om via chat vragen te stellen (via de blauwe chat-tekstballon in de rechteronderhoek). Onze medewerkers zullen sommige vragen individueel beantwoorden, andere vragen zullen gegroepeerd en mondeling beantwoord worden. Vragen die niet we niet meer binnen de tijd kunnen behandelen zullen later beantwoord worden.
   
 4. Volmachten: De volmachthouder dient in te loggen met de inloggegevens van de gevolmachtigde om te kunnen stemmen. Hij/zij zal daardoor mogelijks eerst moeten uitloggen. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een extra browser of van een incognitotabblad.
   


Lees hier het jaarverslag van 2020

Bekijk hier de jaarrekening van 2020
 


Vragen


Heb je vragen of ondervind je problemen met inloggen of stemmen?

Neem dan contact met ons op via volgende nummers: 
058 29 90 29 of 059 44 75 08

De Beauvent-medewerkers helpen je met veel plezier verder!

 

 

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.